Medline Tüp Bebek Merkezi (IVF)

Medline Tüp Bebek Merkezi (IVF)

Medline Hastanesi Tüp Bebek Merkezi; 5 Uzman Hekim, 1 Embriyolog, 1 Biyolog, 3 Hemşire, 1 Laboratuvar Teknisyeni, 2 Yönetici ve asistanlarla birlikte toplam 15 kişilik kadrosu ile profesyonel hizmet vermektedir. Merkezimiz yaklaşık 15 yıllık tecrübesiyle tüp bebek tedavisi konusunda pek çok iyileştirme yöntemlerini modern uygulamalarla gerçekleştirmektedir.

Tüp Bebek süreçleri hakkında daha detaylı bilgi almak için MEDLİNE TÜP BEBEK MERKEZİ WEB SİTESİNİ ziyaret edebilirsiniz

Tüp bebek nedir?

Kadın yumurtası ile erkek sperminin laboratuvar ortamında buluşturulup döllenmesi, ardından da ortalama 5 günlük bir gelişim sürecinin takibinden sonra ana rahmine bırakılması işlemidir.

Tüp bebek yapılırken yaş aralığı var mıdır?

45 yaşa kadar yapılabilir.

Kimlere Tüp bebek yapılır?

Belli bir süre içerisin de kendiliğinden gebe kalamayan çiftleri eş zamanlı olarak araştırırız. Elde ettiğimiz verileri göz önünde bulundurarak çiftin özellikle kadın yaşı, süre daha önce gördüğü tedaviler göz önünde bulundurularak hastaların bir kısmına bazen direk tüp bebek tedavisine başlarız bazılarına da önce basit yöntemler deneyip sonrasında tüp bebek tedavi sürecine geçeriz. Tüp bebek tedavi süreci kararı verilirken olmama nedeni değerlendirilip sürece karar verdiğimiz ana faktörlerdir.

Tüp bebek tedavi süreci nasıldır?

Tüp bebek tedavi süreci kısmen kişiye özeldir. Çoğu zaman herkese aynı tedavi uygulanmaz. Özellikle kadının yaşı, yumurtalık rezervi, kilosu, varsa daha önceki bir deneyimi bunların hepsi göz önünde bulundurularak uygulanacak tedavi protokolü belirlenir. Son zamanlarda olabildiğince hasta dostu tedavi dediğimiz optimum sürede ilaç kullanılan hastaların kliniğe müracaatının olabildiğince makul tutulduğu hasta dozlu tedaviler tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de daha popüler hale geldi. Çünkü hasta portföyümüzün önemli bir bölümü artık çalışan insanlar. Çalışan insanların bu tedavi sürecinde işleriyle birlikte eşzamanlı tedavi sürecini daha kolay yürütebilmelerine yönelik tüm dünyada yeni tedavi protokolleri geliştiriliyor. İlaç uygulama protokolleri de buna uyarlanmaya çalışılıyor. Eskiden her gün gördüğümüz hastaları şimdilerde 3 günde bir 5 günde bir bazen de tedavi sürecinde birkaç kez görerek tedaviyi son aşamasına getirebilmek müm

Bölüm Doktorları